Bergvärme Stockholm

Bergvärme stockholm

Funderar du på att installera bergvärme i Stockholm?

Vi är specialister på bergvärme och erbjuder både privata husägare samt brf:er och företag en certifierad totalentreprenad. Anledningen till att bergvärme är ett energialternativ att överväga är den kraftiga kostnadsbesparingen samt att det är en hållbar och långsiktig energilösning för din fastighet. Vi är verksamma i hela stockholmsregionen och bemöter gärna dina frågor och funderingar angående bergvärme i Stockholm.

Sänk dina eller ditt företags uppvärmningskostnader med upp till 80%

Enligt uppgifter kan bergvärme i Stockholm sänka fastighetens uppvärmningskostnader med hela 80% per år. En investering i bergvärme involverar även 97% lägre CO2-utsläpp per kWh om man jämför med energialternativet fjärrvärme. Därmed bidrar du till en bättre miljö samt stor kostnadsbesparing vid byte till bergvärme.

Vi har vidareutvecklat och tagit fram en tjänst där vi erbjuder dig en skräddarsydd lösning utifrån dina förutsättningar, installatörer med de rätta certifieringarna och möjlighet till regelbunden service med prisvärda service- och driftavtal. Material för installation från värmepump till kollektorslangar håller högsta kvalitet och vi lämnar alltid garanti på installationen. 

Genom tydliga transparenta prisuppgifter och ett enkelt flöde som alla kan följa, vill vi förenkla och digitalisera en annars traditionell bransch. Dessutom erbjuder vi möjligheten att göra vissa moment i installations- processen själv om så önskas för att dra ner kostnaden på installationen. När Heatio fått in en offertförfrågan görs alltid en rimlig- hetsbedömning av de uppgifter vi fått in och kopplar därefter samman dig med den mest passande, lokala installatören för just ditt uppdrag. Alla installatörer är noggrant utvalda och beprövade för att undvika fel och komplikationer.

Klicka på knappen nedan för få en kostnadsfri offert så återkommer vi inom kort med detaljplanering.

Enbart värmepumpar som är driftssäkra och hållbara med goda garantier

Vi är väldigt nöjda över att arbeta tillsammans med de mest framstående tillverkarna såsom Bosch och Nibe som producerar värmepumpar i världsklass. Våra installatörer arbetar ständigt mot att leverera högsta kvalité för att din värmepump ska fungera optimalt för det svenska klimatet. Garantier på värmepumparna varierar beroende på fabrikat, men brukar ligga mellan 3 till 7 år på pumpen och omkring 10 års garanti på kompressorn. Du kan även trycka på läs mer för att se mer ingående information vid val av värmepump.

Om du har några frågor tveka inte på att kontakta oss på support@heatio.se eller läs mer på heatio.se.

Installera bergvärme i Stockholm

Bergvärmepumpar är ett av de mest kostnadseffektiva och miljövänliga sätten att använda värmen och energi som finns i luften, i jorden och i berggrunden. Att använda en modern inverterstyrd värmepump kan du vara säker på att värma upp ditt vattensystem på bästa möjliga sätt. Vi är proffs med mycket erfarenhet ifall du behöver hjälp med detta.

Vi besitter gedigen erfarenhet av att installera bergvärme i Stockholm (även i innerstan) och kan finna den optimala bergvärme lösningen för just dina fastighet. Vårt leverantörsnätverk består utav erfarna och certifierade medarbetare för att hela processen från planering – utförande – drift och underhåll ska ske på bästa sätt.

Vi sätter alltid kunden i centrum

och har som mål att ha Sveriges nöjdaste kunder

När du ska installera bergvärme är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg och nöjd. Heatio samarbetar enbart med installatörer som har gedigen branch erfarenhet och som följer de riktlinjer och branch villkor som finns.  Vidare har vi en vision om att ha Sveriges nöjdaste kunder vilket kräver att vi hela tiden levererar det kunden vill ha. Därmed har vi utvecklat ett smart flöde som hjälper dig som kund att skapa en helhetsbild av installationen redan i första stadiet. Du får därmed ett prisestimat redan efter 3 minuter och sammanlänkas med en lokal installatör som ser till att uppfylla dina önskemål. 

Söka tillstånd vid borrning av bergvärme i Stockholm

Du som ska införskaffa bergvärmen i Stockholm kan använda Stockholms stad E-tjänst där det är möjligt att ansöka via webben med flera typer av ansökningar och placeringar. Du som vill ansöka om tillstånd för fler än 15 borrhål, sjövärme eller jordvärme kan använda e-tjänsten, men behöver bifoga egen borrplan i PDF format.

På E-tjänsten för bergvärme Stockholm kan du ansöka om:

  • nytt tillstånd för bergvärme, sjövärme eller jordvärme
  • du vill ändra ditt befintliga tillstånd
  • du ska borra fler än 15 borrhål och bifogar egen borrplan
  • borrhålen placeras/vinklas både inom och utanför din fastighetsgräns
  • din ansökan bara rör en fastighet
  • din granne inte har borrhål med okänd placering

Klicka här för att komma till ansökan på Stockholms stads hemsida.

Bergvärme i Stockholm
Bergvärme i Nynäshamn

Bergvärme Nynäshamn

Nynäshamn är en kommun i Stockholms län som ligger cirka 60 kilometer söder om Stockholm. Kommunen har en vacker natur med både kust och skogar.

Läs mer »
Bergvärme i Södertälje

Bergvärme i Södertälje

Bergvärme tillåter energi som både är kostnadseffektiv och naturvänlig, utan att du egentligen behöver göra något. Med bergvärme kan vidare även spara flera tusen kronor

Läs mer »
Bergvärme i Järfälla

Bergvärme i Järfälla

Installation av bergvärme i Järfälla   Bergvärme tillåter energi som både är kostnadseffektiv och naturvänlig, utan att du egentligen behöver göra något. Med bergvärme kan

Läs mer »
Bergvärme i Täby

Bergvärme i Täby

Kostnaden för bergvärme går vanligen att fördela i tre huvudsakliga kostnader, bergvärmepump, borrning och installation. Vidare tillkommer även en kostnad för tillståndsanmälan och andra faktorer

Läs mer »