Bergvärme för BRF: er och företag

Bergvärme för BRF:er och företag

Varför ska man investera i bergvärme för BRF och kommersiella fastigheter?

Med en investering i bergvärme kan uppvärmningskostnaderna reduceras avsevärt. Vi har sen tidigare bidragit till att fler föreningar har mer än halverat sina uppvärmningskostnader, detta har således bidragit till att medlemmarnas månadsavgifter har kunnat sänkas med upp till 20%. Dessutom är en investering i bergvärme en hållbarlösning som både bidrar till en bättre miljö och som lönar sig i längden. Till en början kan grundinvesteringen kännas stor med direkt efter installation och driftsättning börjar det löna sig och för varje år blir besparingen större. Vi kan hjälpa dig med allt du behöver tänka på vid en investering av bergvärme för BRF:er och företag.

Vänligen klicka på knappen nedan för att sätta igång den kostnadsfria processen och få en offert på din fastighet. Du kan även ringa på +46735212621 eller mejla oss på support@heatio.se.

Vi sätter kunden i centrum och arbetar alltid för att du ska bli nöjd

Vi har under en längre tid levererat skräddarsydda bergvärmelösningar för kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar (BRF:er). Om din lösning kan anses vara mer komplex med annorlunda förutsättningar, vänligen ring eller mejla oss så ser vi till att ta fram den optimala lösningen just för er. Vi har även arbetat med allt från större industrier och skolor till konferensanläggningar.

Bergvärme för BRF:er och företag

Bidra till bättre miljö och ekonomi

Förutom att du kommer spara mycket pengar på ett eget försörjande bergvärmesystem kommer du även bidra till ett bättre klimat. Bergvärme räknas som en förnybar energikälla och genom användningen av bergvärme bidrar du till en kraftig reducering av fossila energikällor. Vill du veta mer hur bergvärme påvertkar miljön vänligen kontakta oss.

Vill du läsa mer om kostnaden av att installera bergvärme?

Tryck på läs mer för att komma till artiklar om hur bergvärme fungerar samt kostanden av en installation.

Undrar du över vilken värmepump som passar din fastighet?

Här kan du läsa mer vilken värmepump som passar just dina förutsättningar samt viktiga aspekter som du behöver ha koll på.

Kostnadsfri offert

Få en kostnadsfri offert på bergvärme
Arbeta med oss
Vi arbetar mot att hjälpa våra kunder finna rätt produkt och leverantör, vill du bli en del av heatio?

Läs mer

Om bergvärme

Energibesparingen av en bergvärmepump

Att köpa in en bergvärmepump är för många en stor investering. Trots detta är bergvärmepumpen vanlig i Sverige. Detta då det finns stora besparingsmöjligheter vid

Bergvärme i Sala
Bergvärme Västermaland Län

Bergvärme i Sala

Att installera bergvärme i Sala Klimatet i Sverige gör att bergvärme i Sala lämpar sig utmärkt som energikälla för att värma upp de flesta hushåll. Den svenska

Bergvärme i Hallstahammar
Bergvärme Västermaland Län

Bergvärme i Hallstahammar

Bergvärme är det vanligaste sättet att utvinna värme ur marken. Det är ett beprövat och bekvämt sätt att sänka sina uppvärmningskostnader. Bergvärme använder en energibrunn