Bergvärme i Västerås

Bergvärme i Västerås

Specialisten på bergvärme i Västerås

Vi erbjuder privata husägare men även brf:er och företag en totalentreprenad för bergvärme där energin utvinns ur berggrunden och marken. Anledningen till att bergvärme i Västerås kan anses som ett bättre alternativ till fjärrvärme och fjärrkyla är att: på längre sikt tjänar du på det och anses vara en långsiktig och hållbar energilösning.

Bergvärme i Västerås kan enligt uppgifter reducera fastighetens uppvärmningskostnader med upp till 80% per år. Därtill resulterar en investering i bergvärme till 97% lägre CO2- utsläpp per kWh vid jämförelse med fjärrvärme. Enkelt uttryckt: sparar du pengar och dessutom gör miljön en tjänst genom ett byte till bergvärme.

Genom vår tjänst erbjuder vi dig en skräddarsydd lösning utifrån dina behov, installatörer med de rätta certifieringarna och möjlighet till regelbunden service med prisvärda service- och driftavtal. Material för installation från värmepump till kollektorslangar håller högsta kvalitet och vi lämnar alltid garanti på installationen. Klicka på knappen nedan för få en kostnadsfri offert så återkommer vi inom kort med detaljplanering.

Driftsäker och hållbar värmekälla med garantier

En bergvärmepump nyttjar solenergin som finns lagrad i berggruden. Genom användningen av en värmepump får du som användare en underhållsfri och driftsäker värme som täcker hela fastighetens behov. Dessutom fungerar bergvärme även under årets kallaste dagar när elkostnaden vanligen är som högst.

Vi är väldigt nöjda över att arbeta tillsammans med de mest framstående tillverkarna såsom Bosch och Nibe som producerar värmepumpar i världsklass. Våra installatörer lägger stor tyngd på vikten att enbart arbeta med värmepumpar av högsta kvalité som möter det svenska klimatet. Garantier på värmepumparna varierar beroende på fabrikat, men brukar ligga mellan 3 till 7 år på pumpen och omkring 10 års garanti på kompressorn.

Om du har några frågor tveka inte på att kontakta oss på support@heatio.se eller läs mer på heatio.se.

Installation av bergvärme i Västerås

Bergvärmepumpar är ett av de mest kostnadseffektiva och miljövänliga sätten att använda värmen och energi som finns i luften, i jorden och i berggrunden. Att använda en modern inverterstyrd värmepump kan du vara säker på att värma upp ditt vattensystem på bästa möjliga sätt. Vi är proffs med mycket erfarenhet ifall du behöver hjälp med detta.

Vi besitter gedigen erfarenhet av att installera bergvärme i Västerås (även i innerstan) och kan finna den optimala bergvärme lösningen för just dina fastighet. Vårt leverantörsnätverk består utav erfarna och certifierade medarbetare för att hela processen från planering – utförande – drift och underhåll ska ske på bästa sätt.

Söka tillstånd för att införskaffa bergvärme i Västerås

När du fyller i ansökan (via e-tjänst som kräver inloggning med E-legitimation) är det vissa uppgifter som vi vill att du ska lämna. I vissa fall kan du behöva kolla upp fakta i förväg. Det här är några av de frågor som Västerås stad vill ha svar på:

  • Vilken fastighetsbeteckning är det på den plats där pumpen ska placeras?
  • Vilken uteffekt värmepumpen har?
  • Vilken mängd och sort av köldmedium?
  • Vilken mängd och sort av vätska i kollektorsystemet?
  • Vilket tidigare uppvärmningssystem har du?
  • Har fastigheten kommunalt vatten eller inte?
  • Namn på installatör och eventuell borrare.

Varför välja oss?

En av de främsta anledningarna med att gå via heatio är att vi alltid erbjuder högklassig service och använder oss av certifierade experter på bergvärmepumpar med lång erfarenhet. Dessutom har vi väldigt hög kundnöjdhet i Västerås och Mälardalen.

Vi sätter alltid kunden i fokus med målet att du ska spara mycket energi upp till 80%. Du kan närsomhelst kontakta oss vid eventuella frågor eller funderingar som uppstår.

Bor du i Mälardalen men inte Västerås?

Här kan du läsa aktuella artiklar om de senaste inom bergvärme i ditt område.

Kostnadsfri offert

Få en kostnadsfri offert på bergvärme

Läs mer

Bergvärme i Nynäshamn
Bergvärme i Stockholm län

Bergvärme Nynäshamn

Nynäshamn är en kommun i Stockholms län som ligger cirka 60 kilometer söder om Stockholm. Kommunen har en vacker natur med både kust och skogar.

Bergvärme i Vallentuna
Bergvärme i Stockholm län

Bergvärme i Vallentuna

Vallentuna är en kommun i Stockholms län som ligger cirka 25 kilometer norr om Stockholm. Kommunen har en vacker natur med många skogar, sjöar och